» S T A R T S I D A
» T W I T T E R
» R A D I O A N N A

Studenttävlingar och fällda lärare
Vilken helgalen dag det har varit! Kommer vara en vandrande bergochdalbana av känslor ett tag i framtiden efter allt som hände igår, men idag var helt otroligt kul. Efter en välbehövlig sovmorgon började dagen med årets första studenttävling! Helgalet, hela Sannarps treor samlades för att få listor till skattjakten (fem hamburgare; 3 poäng, en gameboy med ett Pokemon-spel; 2 p, en trehjuling; 5p, en säng; 10 p etc..) och löpte sen iväg för att samla på sig så många av sakerna som möjligt. Jag, Anna, Gustaf, Frida och Ida tog Idas bil till Frida för att sriva ut bilder, leta cyklar, skidor och flyttlådor. Efter mycket springande, bilåkande och småpaniker var vi tillbaka på skolan, svettiga, glada och på andra plats. Stolt Anna! Nästa gång dock...

Dagen fortsatte i samma glada stil med sjungande i matsalen och världens mest flummiga fysiklektion. Först drog vår lärare massa underbart dåliga skämt, sen visade han oss en sång om olika sorters elektromagnetisk strålning, som han senare gick omkring och nynnade på. Det hela urartade helt när Erika i slutet av rasten skulle galoppera ut genom dörren, stämplar vår lärare med sin kilklack och tillslut välter honom. Det var länge sedan jag skrattade så mycket.

Nåväl nåväl, i morgon är det kemiprov. Har inte orkat plugga så mycket faktiskt, men som tur är så handlar det om det vi gick igenom ungefär hela nian, så det ska nog gå fint! Nu ska jag avlägsna mig.... Over and out, black out.



Här har ni en film från bilfärden på skattjakten idag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback