» S T A R T S I D A
» T W I T T E R
» R A D I O A N N A

Tongue like electric, eyes like a child.

Nej, nu får det bli skärpning. Ska allvarligt talat ta tag i mitt liv, samt min blogg, och det snarast. Därför raderar jag några tråkiga, meningslösa och allmänt negativa inlägg och försöker ännu en gång. Puss.

- taggar tvåtusentolv

Yes. Nytt år. Nya möjligheter. Och allt det där. Den första veckan har spenderats med pizzamumsande hos David, Supernatural-maraton med Jessica och shoppingstråk i Halmstad. Det kommer bli ett fantastiskt år, på alla fronter. Jag är så otroligt taggad att det inte går att beskriva, för det som med stor möjlighet kan bli det bästa året hittils. Fantastiska personliga händelser samt ett magiskt sportår väntar, nu är det fest!

Den åttonde juni smäller det. Jag tar, efter tre slitsamma år på Sannarps NaturEuropa-program, studenten - vilken galen lättnad. En termin kvar, wow. Inte nog med det, samma datum invigs även den lilla, okända händelsen som de flesta känner till namnet Fotbolls-EM. Tre veckor av skrik, gråt och glädjerus väntas. Några dagar efter finalen, där Tyskland kommer gå som segrare, bär det av till Vancouver på veterinärkongress och rundresa. Några dagar efter hemkomst - flyget går till London och OS.


Förutom detta ultimata sommarklimax, är året fyllt av andra spännande saker, som till exempel ett återbesök i favoritstaden New York i april och min nittonårsdag i oktober. Jag laddar redan.