» S T A R T S I D A
» T W I T T E R
» R A D I O A N N A

Javi MartinYES

Årets mest energikrävande period är över. Efter tre månaders väntan, otillåtna nattliga läkarundersökningar och en utköpsklausul på 40 miljoner Euro är han äntligen äntligen vår. Välkommen till Bayern München, Javi Martinez.
 
Välkommen, nummer 8. 
 

Längst upp på önskelistan

Jag fyller som bekant, för några av er iallafall, 19 år om lite mindre än två månader. Överst på önskelistan just nu står (förutom ett stort antal fotbollströjor, får inte nog av dem) den här godbiten från Marc by Marc Jacobs



Den är så vacker att man bara vill gråta, går under namnet Henry och är inte FÖR dyr (även om det svider lite i plånboken, även för en postkodsmiljonär). Behöver.

Blogg.se update

Tja. Har bara kollat lite snabbt, men jag älskar redan det nya blogg.se. En av de stora anledningarna till att jag inte postat så mycket innan har varit att jag inte tyckt särsklit mycket om funktionerna här, det har varit jobbigt med koder, dåliga valmöjligheter och bilduppladdningar har varit näst intill omöjliga. Det mesta verkar ju dock vara fixat nu, så förhoppningsvis kommer ni se mer av mig här nuförtiden! 

xoxo

En månads semester - 3/4 avklarat!

Nej, jag har faktiskt inte försummat bloggen denna gång, istället har jag i tre veckor gjort det här med pojkvännen:




och även besökt Vancouver, Seattle och roadtrippat runt British Columbia med familjen, så ja, jag har varit ett busy bee och har inte haft tid att göra vesäntliga saker som att blogga (istället har jag sprungit runt och letat i gränder efter inspelningsplatser till Supernatural, kravlat över 70 meter höga hängbroar och kollat på Cirque Du Soleils magiska framträdanden, nbd nbd).

På måndag bär det av mot London och OS-spaning, så i morgon vigs min tig åt packningen, eftersom denna dag spenderats med David och Anna. Får se om det blir mer bloggande då, annars är jag tillbaka den tionde - denna gång för att stanna. I alla fall för ett tag.

Kommentarsvar;



Nej, jag har inte kommit in, eftersom jag inte har sökt till något i år. Vet dock att jag kommer komma in när jag väl söker då jag har tillräckligt bra betyg, och då blir det läkarlnjen i Göteborg för hela slanten. Så känns det nu i alla fall. :)