» S T A R T S I D A
» T W I T T E R
» R A D I O A N N A

Have some music.

Anna Bernström, professionell blogg-dissare, har varit upptagen med sin skola de senaste veckorna och bevisligen har bloggen fått lida. Lägger upp lite musik som plåster på såren.

One Direction - Gotta be you
Take That - Eight Letters

14.11.11

Till de gullungar som fortfarande spanar på min blogg titt som tätt, förlåt för att jag inte uppdaterat på typ, en vecka? Jag har äntligen fått känna på hur det verkligen känns att gå i trean på NaturEuropa-programmet. Prov i matte, fysik, historia och kemi väntar de närmsta veckorna, samt det där fem timmar långa nationella på torsdag.. Gnisslar tänder för mig själv.

Såklart händer det ju en massa kul grejer också. Vi var på utbildningsmässa i Göteborg i fredags och jag kånkade hem ca 8 kg kataloger från alla möjliga utbildningar. JAg vet fortfarande inte vad jag vill jobba med, men nu vet jag i allafall att jag ska jobba i Australien, volontärarbeta på olika platser i världen och plugga engelska i Brighton efter studenten. Alltid något. Men först - matteplugg. Vi ses på andra sidan.

Konsertfoton - One Night Only


One Night Only - Live @ XOYO

I onsdags kväll bar det av norrut i Londons centrum med destination Club XOYO, där One Night Only skulle hålla sitt gig. Vi anlände två timmar i förväg, utan några större förhoppningar på att få bra platser, men till vår förvåning var det bara sju personer där. Vi hamnade bakom några mysiga svenskor som gjorde väntan lite roligare. Höjdpunkten var när först George Craig (sångare i bandet) och sedan de andra killarna glatt vandrade förbi utanför, hälsade och var allmänt avslappnade. Galet galet.

Efter lite kaos här och där kom vi in och hux flux stod vi där i mitten längst fram som om det var den enklaste saken i världen. Att vara så nära att man kan sträcka ut handen och röra mick-stativet, magiskt. Förband nummer ett började ganska snart efter vi kommit in. The Van Doos fick äran att börja, ett indieband från samma trakter som One Night Only som gick lika bra att kolla på som att lyssna på. Det andra och sista förbandet hette Lonsdale Boys Club - mycket bra (och vackert) band i samma stil som de två andra. Efter lite väntan var det äntligen dags för själva huvudakten - One Night Only.

Jag älskar konserter, och att stå längst fram i mitten och sjunga med och dansa är helt underbart. Både kända och okända låtar spelades och jag hade det grymt! Kvällen avslutades med att träffas/prata/fotas med/krama killarna - hur gulliga som helst! Trevligast var definitivt basisten 'Pob', strax följt av trummisen Jimmy. Njut av några bilder medan jag redigerar de få bilder jag tog på själva konserten.




Uppe fr. v. George Craig, Mark Hayton, James Craig, Pob & Jack Sails.

Bildbomb 2 - London


Stressar

Jag ställde ju klockan på nio idag, för att jag skulle ha god tid på mig att fixa i ordning allt och tidsinställa några inlägg. Halvbra då att jag stängt av klockan i sömnen och sen sovit vidare. Nu har jag 30 minuter på mig att fixa håret, packa klart, göra inlägg och uppdatera iPaden inför resan. Jobba!

Bildbomb 1, London

Skylt där vi bodde, centralt och bra.
Frukost, jag åt mest panini hela tiden känner jag ju.
Jess på tunnelbanan, flitigt besökt!
Finfin shopping i Notting Hill
Camden Market

kortfattat - LONDON.

Ja jesus, vilka dagar vi har haft. Vi reste som sagt i söndags kväll från Köpenhamn och landade runt åtta lokal tid på Heathrow. Taxi till stan (spaning över Wembley, Hyde Park Corner, Buckingham Palace, Big Ben, Westminster Abbey, London Eye, St. Paul's etc i kvällsljus, rekomenderar!) och incheckning i vår lägenhet, precis bredvid the Gherkin. Vi tog en liten promenad i staden och åt Fish and Chips på mysigaste matstället. Kommer göra ett eget inlägg med namn och platser senare.

måndagen gick vi bananas med shoppingen. Vi började såklart på Oxord Street med de vanliga affärerna som Topshop, Urban Outfitters och HMV. En massa pengar spenderades även på Whittard och deras te/kaffe/choklad-shop. Framme vid Oxford Circus tog vi tunnelbanan ut till Notting Hill för att först luncha på en kinarestaurang och sedan strosa runt lite på Portobello Road och dess omnejd. Väldigt mysig stadsdel med massa småaffärer och världens godaste snabb-majs. Framåt femtiden åkte vi tillbaka till Piccadilly för att shoppa loss lite på Waterstones och Fortum and Mason.

tisdagen drog vi efter frukosten ut till Camden och mysigaste marknaden. Man kan villa bort sig i timmar i de olika stånden med mat, smycken och kläder. Bland annat köptes ett par svarta Doc Martens, satsnygga! Jag tuggade på vårrullar och vi köpte svensk flagga till kvällens konsert, alla var nöjda. Vi åt en sen lunch på en restaurang uppe i Camden innan vi drog till hotellet för att göra oss i ordning inför konserten. Själva giget och händelserna runt kommer även dem att få ett eget inlägg, har ju en massa att skriva om det!

Vi avslutade vår London-vistelse på onsdagen med att packa ihop allt, och sen möta upp med Isabel utanför Primark. Lite snabbshopping och sedan satte vi oss och tog en välförtjänt fika på Starbucks. Massa mysigt prat, julmuggar och skratt blev det - skönaste sättet att avsluta på. Jag sov såklart hela vägen till flygplatsen sen, åt mat och somnade nästan på planet igen. Bestämde mig istället för att göra danskoreografi till Justin Bieber med Jessica - dökul. Vid tvåtiden föll några trötta tjejer i säng och somnade (typ) direkt. Sammanfattningsvis har det varit tre helgrymma dagar.


Bildbomb, Konsertsnack, artistfokus och Londonguide följer snart.

Homeward bound

Hej hej hallå. Då var det äventyret över - några av de bästa dagarna någonsin har jag haft. En massa shoppig, mil av promenader och världens mysigaste gig är nu avklarat. London levererar som vanligt. Har precis lagt över bilderna, så de kommer komma upp på bloggen snarast (ska bara skicka in min fysik-lab först). Här får ni en bild från giget. Puss!