» S T A R T S I D A
» T W I T T E R
» R A D I O A N N A

111012 - Bilder från en fotbollsplan



Som en del av er redan vet var jag och Jessica i torsdags kväll på Swedbank Stadion i Malmö och kollade landskampen mellan Brasilien och Irak. Vi och 10 000 Irakier, kändes det lite som, om man kollade på flaggorna runt omkring oss. Huvudattraktionen var självklart Brasilien med spelare som Kaká, Neymar och David Luiz (eller hans hår...), för att namedroppa några. Resultatet blev 6 - 0 till Brassarna, men lika glada var Irak-supportrarna för det. Speciellt tjugotalet som stormade planen.

Jag tog en hel del bilder under uppvärmning och match, laddar upp några av de någorlunda bra här nedanför. Njut.
 


Uppvärmning


Var tvungen att ta med en storbild av David's ansikte.

Nationalsånger....


...samt lagfoto.

Thago Silva

Kakás lycka efter sitt mål, efter två år i från landslaget. Underbar.

Chelseas Oscar blev tvåmålsskytt (ni anar inte hur många foton jag har på den här minen)


Här har ni resten i miniatyrer!

 

Jag är popcornkärnan som aldrig poppade i livets påse.

Tjena. Föräldrarna är hemma, jag har skaffat photoshop och min första stora fotbollsmatch är avklarad. Jag är tillbaka, for now. Lite snabb review bara, inna jag kastar mig in i bildredigeringens värld. Förra söndagen var bäst. Bodde med Anna, vi städade hela huset till tonerna av McFly, Liverpool spelade, Oktoberfestbilder släpptes lösa på internet och vi fixade pay-per-view och kinamat till den bästa Clasicon på lääänge.

Galet fantastiskt bra. Ville bara säga det. Nu -> Fotbollsbilder.

areumdawo sarangseureowo

Jag har tråkigt och inget att göra i största allmänhet, så här har ni en video där Djokovic dansar Gangnam Style, bara för att varför inte?



Höstligt; Home Alone I

Spenderar den mesta tiden av mina föräldrars frånvaro med Anna, gårdagen bjöd på städning, bakning av scones samt påbörjan av ett episkt maraton av serien The Borgias.  

 
 

wise words



(Bild tagen från Tumblr)