» S T A R T S I D A
» T W I T T E R
» R A D I O A N N A

Veckan i bilder


Har nu sjunkit till Let's Dance-nivå

Hej fina människor! Det är lördag, det är snart april och det är påsklov. Underbart! 

Vilket tumult det var under fredagen dock. Det hela började med att Christoffer kom på den supersmarta idén att anmäla vår klass till Postkodmiljonären Student - ett "ingagningsprov" skickades ut för att vi skulle kunna bestämma två deltagare vars resultat skulle skickas in till programmet. Det hela gick ut på att svara på 40 frågor på 10 minuter, och av någon anledning fick jag bäst resultat. Jag är ingen attention seeker utan jag tycker verkligen inte att jag är särskilt allmänbildad - något som klassen inte gick med på. Så nu är mina och Christoffers resultat inskickade. Huga.

I övrigt firade vi lovet med att skicka in ett religionsarbete och kolla på högskolor, jag och Anna. Hittade en hel del, är väl mest intresserad av att bli kriminalteknisk patolog eller rättsläkare just nu - men vad vet jag? Jag har verkligen ingen koll på vad jag vill! Det hela avslutades med tv-kväll, var ju tvungen att kolla Vem vet mest nu när man är potentiell miljonär och så (skämtskämtskämt). Det bästa på kvällen då? Definitivt Anton Hysén i Let's Dance. Vilken kille han är! Gillar hela Hysén-familjen och när Anton förra året kom ut som världens just nu enda homosexuella fotbollspelare och en massa program och intervjuer fastnade jag verkligen för honom. Helt fantastiskt modig människa med världens skönaste personlighet. 

Jag har ju inte varit så stort fan av de första Let's Dance-programmen innan, brukar mest kolla när de blivit bättre på hela dans-biten. Denna gången kommer jag dock kolla alla program, och personligen rösta vidare Anton. Mest för att se Tony genomlida varje framträdande faktiskt. Helt underbart! Se ett klipp på gårdagens dans >>här<< och lägg gärna märke till hur Tony håller på att gå under vid 1.17.

Nu - planering för New York samt lite pluggande. Chiao!




Lite mer Matt åt folket

Redo för ännu en cover av en av de mest sönderspelade låtarna? Matt Harris, 25 år, helt okänd och sjukt grym. Sjukt. Det är väl nu jag ska börja tjata om hur folk som Justin Bieber och Rebecca Black och gud vet vem är kända för sin musik när det finns människor med en hel drös talang där ute som blir förbisedda. Nåväl, lyssna och njut, han är fantastisk.



Jag måste ta tag i mitt liv

Skriver en sammanfattning i punktform för jag orkar inte skriva meningar. Lite om vad som hänt mig sedan jag sist bloggade.

  • Bara ett litet prov kvar innan lovet. Och en inlämning
  • Är skoltrött
  • Bayern har gjort 20 mål på tre matcher
  • Panikångest över matte e
  • och över hela min framtid
  • Studentfest med tema bad taste, utklädd med David som Edward och Bella
  • Alla planer kör ihop sig
  • mvg på en engelskauppsats till slut
  • vg på allt annat
  • galna skrattattacker med Anna i skolan
  • David har fått en iPhone => sjukt kul autocorrect
  • pallrat mig till gymmet en gång
  • orkar inget

Oh man, he's a butterface.

Soliga hälsningar från Våxtorp! Sommarvädret är tillbaka även uppe i kalla Sverige - detta firas med en trip till stan. Kommer vara halvt bosatt hos David denna veckan känns det som, kommer sova där både i natt och på onsdag efter studentfesten. I övrigt ska jag plugga lite, den här veckan står Kemi på provschemat. Som tur är gäller denna gången organisk kemi, min favoritdel. I väntan på att mamma ska rida klart så vi kan åka in till Halmstad sitter jag och lyssnar på Eric Saade (no regrets) och tar bort gammalt nagellack - jag måste ju uppehålla min image.

I lördags var det ju som sagt dags för både Bayern-match och Melodifestival. I Melodifestivalen gick det ju tyvärr som väntat och Loreen gick och vann stort - önskar henne all lycka i ESC. ÄR dock fortfarande deprimerad för Dannys skull, men det är sånt man kommer över. I matchen gick det desto bättre - Bayern gick och vann med inte mindre än 7:1! Alla målen gjordes dessutom av Bayern-spelare, det säger ju också en del om hur bra Hoffenheim var... Mer om detta kommer ni kunna läsa på min och Jessicas fotbollsblogg, som jag kommer länka här så snart den kommit igång ordentligt.



Lördagsmyser

Drog mig upp ut sängen vid halv tolv och sitter nu vid datorn med Harry sovandes i knäet (värmedyna, men aningen otymplig när man försöker skriva inlägg) och äter en pot noodle.  Myser och inväntar med skräckblandad förtjusning dagens stora händelser. Klockan halv fyra drar Bundesliga-matchen mellan Bayern och Hoffenheim. Bayerns sista chans att ens komma i närheten av ett ligaguld i år. Bastian Schweinsteiger kanske kommer tillbaka från sin skada - den här dagen är som upplagd för tårar!

I kväll är det även final i Melodifestivalen som gäller. Vill ha Danny och Top Cats längst upp på pallen, men vi vet ju alla att Loreen kommer ta hem segern med buller och brak. Nåväl!

Igår träfade jag förresten min baldejt för första gången! Det blev en långfika på Espresso House med kaffe (varm choklad för mig) samt prat om allt mellan balplanering till resor och magitrick. Jättetrevligt! Plötsligt känns hela den här studet-biten mycket lugnare. Bara balklänning och allt annat kvar då!

En dag med NVEu09 / Kaffemaffian


Det går bra nu

Hej! Hade tänkt mig lite olika blogginlägg idag, men ack vad dåligt det gick när internet bestämde sig för att lägga av. In other news, så går mitt liv rätt bra nu alltså. Har hittat baldejt till studentbalen i sommar. Har ett avklarat matteprov bakom mig. Fina människor förgyller mina dagar på ett alldeles ypperligt sätt. Ska bara komma på vad jag vill göra med mitt liv också! Vi har även bokat tid till balklänningsutprovning i New York på påsklovet, måste ju vara lite fancy då och då.

spelasöndermusik

1. 2.
3. 4.
1. Pull of the Eye - Donkeyboy 2. Cough Syrup - Young the Giant 3. We are young - Fun. 4. Take me Dancing - The Maine

*Savannljud*

Tjenare. Tyst på Annafronten tyder oftast på plugg, även denna gång! Men nu är jag tillbaka och redo att uppdatera.

Sena mattekvällar & Fina vänner



Skola 8.10-18.15, mattekväll med Anna med fina diskussioner om komplexa tal och polära former. Fotbollsmatch som slutade med förlust för Tysklands del mot Frankrike. Avslutaded kvällen med en dusch och möttes av det här när jag kom ut igen. Favoritmuggen, vit varm choklad med marshmallows. Kärlek till Anna som fixade! Nu - sängdags, i morgon väntar ännu en dag fylld med käraste matte E.