» S T A R T S I D A
» T W I T T E R
» R A D I O A N N A

En uppdatering, några händelser, mitt liv

Lite kort om.....

...München. Spenderade för någon vecka sen en helg i tyska München, komplett med fotboll på Allianz Arena, Hofbräuhaus och dirndls. München i sig blev snabbt en av mina absoluta favoriter och jag ser fram emot att spendera ~två månader där med Anna i vår. 

...Zlatan. Haha, vilken kille alltså. Ingen missade väl hur han ledde Sverige till en 4-2 seger mot England i öppningsmatchen på Friends Arena (Zlatan Ztadion). Om ni missade matchen har ni nog ändå tröttnat på målen, som vid det här laget reprisats sönder på tv-kanaler landet runt.

...Kärlek. Visst är den underbar? Den finns just nu överallt i mitt liv - i min fina pojkvän i Göteborg (ett år om någon vecka, jesus!), i mina vänner som är spridda från Halmstad till Indonesien till Florida, i min familj och släkt, i mina djur och "mina" fotbollsspelare. Jag älskar allt just nu, för jag har inte riktigt tid eller ork att hata.
 
...Dantino. Min, vår, yngsta häst är något av det bästa som har hänt mig. Blir så lycklig varje gång jag har tränat honom för han är världens mest lyhörda, trevliga och lugna häst. Han kommer vinna allt om några år. 
 
...Läkarstudier. Det lutar mer och mer åt att läsa medicin till hösten/nästa vår. Vad specialiceringen blir på vet jag inte än, det skiftar från dag till dag mellan patolog, barnläkare, kirurg och specialist på sportskador (osv osv). Vi lär få se med tiden. Så länge ska jag bunkra upp med Grey's, Scrubs, Jordan, Bones (und so weiter) och njuta.
 
...Resor. Mot Kalmar, upp till Stockholm, London, Tanzania, München, Barcelona. Planerna är många och gud, vad jag älskar att resa. 

...Spanska/Portugisiska fotbollstoner. Även om intresset snart täcker alla europas fotbollsligor (igår vändes jag mot italien med Buffon, Marchisio och El Shaarawy) så dröjer sig spanjorerna och brassarna kvar, och det har märkts på min spellista på spotify på sista tiden. Brittisk poprock har mer och mer fått lämna plats för spanskklingande toner med Shakira, Paulina Rubio, Jambao, Gusttavo Lima och Michel Tello. Galet skön musik som jag och mina vänner plocket på oss, mycket med hjälp av dessa fotbollsspelare...

...Jul. Väntar envist på att det ska bli första december så jag kan släppa loss och julmysa så mycket jag bara kan. Är tyvärr itne hemma för att få den ultimata julstämningen på lördag, men på måndag sätter jag och Anna igång med ljus, julmusik, lussekattsbakande och så mycket mer. Ser fram emot det så himla mycket.

I don't even-

Ah. Varför uppdaterar jag inte, frågar ni (min mormor frågar iaf, även om ni andra inte gör det). Svaret är väl att det inte händer något i mitt liv. Blogg esse är galet jobbigt att använda och jag har inget att skriva. Funderar på att byta portal men det är också jobbigt.

Åker till München i morgon. Hola.