» S T A R T S I D A
» T W I T T E R
» R A D I O A N N A

Ett tillägg till önskelistan, i Thomas Sabo-form

När vi var i London förra gången smet jag och mamma in på Harrods och köpte på oss ett Thomas Sabo-armband (sådär en fyra fem år efter de blev 'populära') till mig. Mina första berlocker blev en hästsko, som inte helt överraskande symboliserar mina 14 år som ryttare, samt en dubbeldäckare för mitt långvariga förhållande med England (och i uvudsak London). Jag vill såklart att varje berlock ska symbolisera något som gjort ett avtryck i mitt liv, så när vi var i Paris tidigare i veckan raidade jag och moderskeppet Galeries Lafayette på jake efter Sabos hörna. Kom ut ett kort tag senare med en fransk lilja (för er som inte känner mig, spenderade jag fyra månader 2010 studerandes på Svenska Skolan i Paris) i en liten påse. So far, so good. 

Inför min födelsedag så har jag börjat kolla in mig på fotbollsberlockerna, för ingen har väl missat vilken massiv del av mitt liv Bayern München tagit upp det senaste året? Har ju turen på min sida med en specialdesignad kollektion för mitt favoritlag, så det är bara att välja och vraka. Synd att jag är den veligaste personen på denna sidan atlanten. Så, vad tycker ni? Lutar mot någon av Stern des Südens, Mia San Mia eller den färgade loggan, men lille Berni är ju också så söt.....



Kollade tillbaka....

... på mina instagramfoton och blogginlägg från ungefär september 2011 till februari 2012. Saknar mig själv lite. Var rolig och kreativ och hade lite mer av ett liv. Känns som jag spårat ur lite på sista tiden, på grund av först överladdning av plugg, tätt följt av en total avsaknad av struktur. Nu är det september igen, och just nu sitter jag och gungar till Carly Rae Jepsen's nya platta och målar naglarna höstiga. Kanske hittar jag tillbaka till gamla Anna. Hoppas.